Wie is Cicerone Business Resultancy

ing Pieter van der Touw MBA

Mijn naam is Pieter van der Touw, oprichter van Cicerone Business Resultancy. Ik ben getrouwd en vader van drie kinderen. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in tenderen en Europese aanbestedingen

In mijn carrière heb ik daarnaast veel ervaring opgedaan in het aankopen, opstarten en verkopen van bedrijven. Ik heb leiding gegeven en ben bekend met veel verschillende marktsectoren. Die opgedane kennis en ervaring zet dagelijks in bij het begeleiden van organisaties in het proces van aanbesteden.

Mijn kennis en kunde, wil ik graag op basis van No cure, No pay beschikbaar stellen aan bedrijven die er echt voor de volle 100% voor willen gaan. Commitment van het bedrijf is derhalve een van mijn vereisten, wil ik bedrijven begeleiden bij het inschrijven op aanbestedingen en tenders. Met één duidelijk doel: het winnen van de tender of aanbesteding”.

Ik werk met een uitgebreid netwerk van tender specialisten, tender tekstschrijvers, grafisch designers, auditors en aanbesteding juristen die worden ingeschakeld wanneer het aanbestedingsproces daar om vraagt. Stuk voor stuk experts die alles in huis hebben op het gebied van tender- en aanbestedingstrajecten

Waar komt de naam Cicerone Business Resultancy vandaan?

In Italië noemt men een gids Cicerone. Men ziet in het woord verwantschap met Cicero, de beroemde Romeinse redenaar, om te zinspelen op de woordenrijkheid van de gidsen.

Synoniemen voor gids zijn: prospectus, handleiding, leidraad, loods en begeleider. Allen van toepassing op het proces aanbesteden of het begeleiden van het proces.

Synoniem voor business is zakenleven.

En resultancy is een samengesteld combinatie woord van resultaat en consultancy.