Werkwijze No cure, No pay

Er zijn een drietal mogelijkheden om gebruik te maken van de diensten van Cicerone Business Resultancy.

Optie 1: op basis van offerte:

Lage offertekosten vooraf, gecombineerd met een fee op basis van No cure, No pay achteraf na gunning van de Europese aanbesteding (tender). We spreken een lage startvergoeding vooraf af voor de begeleiding bij de inschrijving. De fee bestaat uit een vooraf vastgesteld percentage over de gerealiseerde omzet van de gegunde opdracht.
De fee wordt dus echt pas in rekening gebracht nadat jij de rekening betaald hebt gekregen. Zo weet je zeker dat wij echt gaan voor die gunning. Verwacht dus ook geen uurtje-factuurtje voor extra geïnvesteerde tijd of service.
Duidelijkheid, afspraak is afspraak, dat is ons motto. Als extra werk verzet moet worden, dan lopen we simpelweg een stapje harder. We hebben één duidelijk doel: het winnen van de Europese aanbesteding!

Het verdienmodel op basis van het behalen van resultaat, winst en omzet voor de klant

Optie 2: Mantelovereenkomst:

Geen offertekosten maar maandelijkse vaste lage vergoeding voor een vast aantal aanbestedingen gecombineerd met een fee op basis van No cure, No pay, dus achteraf na gunning van de Europese aanbesteding (tender).
Met daarbij de garantie dat speciaal voor jou capaciteit vrij gehouden wordt om je te helpen bij het inschrijven en winnen van de aanbesteding of tender. De fee bestaat uit een vooraf vastgesteld percentage over de gerealiseerde omzet van de gegunde opdracht. De fee wordt dus pas echt in rekening gebracht nadat jij de rekening betaald hebt gekregen.
Als extra werk verzet moet worden, dan lopen we simpelweg een stapje harder. We hebben één duidelijk doel: het winnen van de Europese aanbesteding!

Voor meer informatie over de mantelovereenkomst, klik hier.

Optie 3: op basis van offerte bij deeltrajecten:

We spreken vooraf een vergoeding af voor de begeleiding van een onderdeel van de inschrijving of voor een finale losstaande eindcontrole. Verwacht dus geen uurtje-factuurtje voor extra geïnvesteerde tijd of service.
Duidelijkheid, afspraak is afspraak, dat is ons motto. Als extra werk verzet moet worden, dan lopen we simpelweg een stapje harder.